Sağlık Bilimleri Fakültesi
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Beslenme ve Diyetetik Bölümü

7. Kariyer Günleri Kapsamında “Diyetisyenlik Mesleğinde Kariyer” Konulu Seminer Düzenlendi

27/03/2017 15:55:01 - 12/03/2018 15:55:01 - 41605 Okunma

Yüksekokulumuz Beslenme ve Diyetetik Bölümünün organizasyonunda “Diyetisyenlik Mesleğinde Kariyer” konulu bir seminer düzenlendi.

Üniversitemiz tarafından bu yıl yedincisi gerçekleştirilen Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında 2. Merkezi Derslikler Binası 2 No’lu Konferans Salonunda düzenlenen seminerde; Kırklareli Atiye Mehmet Genç Toplum Sağlığı Merkezi Diyetisyeni Zeynep ZENGİN ve Karabük Özel Medikar Hastanesi Diyetisyeni Yasemin DEMİRSOY; diyetisyenlerin görevleri, mesleğin gerektirdiği özellikler, yeni mezun diyetisyenlerin karşılaşabileceği güçlükler, çalışma ortamı ve koşullarının yanı sıra; staj, CV nasıl hazırlanır, iş görüşmeleri ve meslek etiği konularında Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencilerimizi bilgilendirdiler.

Öğrencilerimizin diyetisyenlik mesleğinin kamu ve özel sektördeki uygulamalarını ayrıntılı olarak öğrenme fırsatı buldukları seminerin sonunda Sağlık Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. İlknur METİN AKTEN, sunmuş oldukları katkılardan ötürü Kırklareli Atiye Mehmet Genç Toplum Sağlığı Merkezi Diyetisyeni Zeynep ZENGİN ve Karabük Özel Medikar Hastanesi Diyetisyeni Yasemin DEMİRSOY’a teşekkür etti.  

kariyer

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.