Sağlık Bilimleri Fakültesi
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Beslenme ve Diyetetik Bölümü

Beslenme Ve Diyetetik Bölümü 2023 12. Kariyer Günleri Etkinlikleri - Akademik Kariyer Yolculuğu

25/05/2023 14:38:10 - 25/05/2023 14:38:10 - 504 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik bölümünde 12. Kariyer Günleri Uzman Diyetisyen Ece Çelik Atalay’ın güzel semineri ile başlamıştır.

 Hacettepe Üniversitesi’nde lisans ve yüksek lisans eğitimini tamamlayarak şu an Gazi Üniversitesi’nde doktora yapmakta olan Ece Çelik Atalay, “Akademik Kariyer Yolculuğu” temalı konuşmasında akademik sürecin nasıl olması gerektiği konusunda öğrencilere önemli bilgiler vererek tecrübelerini aktarmıştır. Meslek hayatına nasıl başladığı, akademik kariyer yapmanın ne gibi avantajlar sunduğu ve bu yolda karşılaşılan engellerle nasıl baş edilebileceğinden bahsetmiştir. Mesleğindeki en önemli birikimini bu yolculukta öğrendiğini ifade eden Atalay, kendini geliştirmenin önemine dikkat çekerek öğrencilere, yenilikleri takip etmeleri ve her zaman etik ilkeler doğrultusunda yol almayı vurgulamıştır.

Söyleşi online gerçekleştirilmiş olup konuşma sonunda değerli katkıları dolayısı ile misafirimize teşekkür belgesi takdim edilmiştir.

KARİYERGÜNLERİ2023

Facebook Twitter Google Plus
Kariyer Günleri 2023-1
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.