Beslenme Ve Diyetetik Bölümü 2023 12. Kariyer Günleri Etkinlikleri - Biorezonans İle Beslenmeye Yeni Bir Bakiş

25/05/2023 14:40:33 - 25/05/2023 14:40:33 - 426 Okunma

Beslenme ve Diyetetik bölümü kariyer günleri programının ikinci ve son konuğu Diyetisyen Ayfer Kayhan olmuştur. İlk konuğun ardından sözlerine başlayan Kayhan “Biorezonans ile Beslenmeye Yeni Bir Bakış’’ konusunda dikkat çekici bir konuşma yapmıştır.

İstanbul’da özel diyet danışmanlığı merkezi bulunan ve sunumunda ilk olarak eğitim hayatından ve iş geçmişinden bahseden Kayhan, meslek hayatında izlediği adımları ve deneyimlerini öğrencilerle paylaşmıştır. Meslekte yeni uygulama metotlarından biorezonans terapisinin ne olduğunu ve uygulanma alanlarını dinleyicilere aktarmıştır. İştah baskılamada oldukça olumlu sonuçlar sağlayan terapinin tek başına yeterli olmayacağı, kişini beslenme ve yaşam tarzını düzeltme konularında eğitilmesinin önemine vurgu yapılmıştır.

Seminer online gerçekleştirilmiş misafirimize vaktini bizlere ayırdığı ve değerli katkıları dolayısı ile konuşma sonunda teşekkür belgesi takdim edilmiştir.

KARİYER2023

Kariyer Günleri 2023-2