Beslenme Ve Diyetetik Mezun Kürsüsü (Aralik 2023)

25/12/2023 09:08:11 - 25/12/2023 09:08:11 - 164 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Mezun Kürsüsü kapsamında Beslenme ve Diyetetik bölümü tarafından Arş.Gör.Selma FIRAT moderatörlüğünde 18/12/2023 tarihinde gerçekleştirilen “İngiltere'de Diyetisyenlik: Beslenme, Kültür ve Toplum” isimli  etkinliğin konuğu “Dyt.Sevgi ALTUN” oldu. Sevgi hanım Kırklareli Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden 2017’de mezun olduktan sonraki süreçle ilgili bilgiler paylaştı. Özel kliniği olan konuğumuz çalışma sistemini ve çalışma hayatında karşılaşabilecekleri zorluklar ile ilgili tecrübe ve deneyimlerini aktardı. İngiltere’de de özel kliniği olan konuğumuz uluslararası çalışmak için ne gibi süreçler yaşandığını; toplumun ve oraya ait kültürün beslenme üzerindeki etkisinden bahsetti. Aynı zamanda öğrencilerimize kişisel gelişim ve yabancı dilin önemi konusunda da bilgi verdi. Moderatör ve öğrencilerin interaktif yer alarak söyleşi tarzında gerçekleştirilen etkinlik sonrası konuğa davetimizi kabul edip katıldığı için Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından hazırlanan “Teşekkür Belgesi” takdim edildi.

mezunkürsüsü

Mezun Kürsüsü Aralık 2023