Kırklareli Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Mezun Kürsüsü kapsamında Beslenme ve Diyetetik bölümü tarafından Arş.Gör.Selma FIRAT moderatörlüğünde 19/12/2023 tarihinde çevrimiçi gerçekleştirilen “Turizmde Diyetisyenler ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi” isimli etkinliğin konuğu “Dyt.Pınar ÇELİK” oldu. Pınar hanım Kırklareli Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden 2020’de mezun olduktan sonraki süreçle ilgili bilgiler paylaştı. İş arama döneminde nelere dikkat edilmesi gerektiği ve diyetisyenlerin bir çalışma alanı olan otel diyetisyenliğine başlama ve sonrasındaki deneyimlerini aktardı. Pınar hanım, otel diyetisyenin görev ve sorumluluklarından, iletişim becerisinin öneminden ve kalite yönetim sistemlerinden bahsetti. Aynı zamanda gerekli olan sertifikalar ile ilgili bilgi verdi. Konuğumuz son olarak turizm sektöründe çalışmanın avantaj ve dezavantajlarından bahsederek sunumunu bitirdi. Sanal ortamda ve sonrasında mail ile konuğa davetimizi kabul edip katıldığı için Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından hazırlanan “Teşekkür Belgesi” takdim edildi.
mezunkürsüsü